Lonci, fermentori, merni instrumenti i ostala oprema.
#17940 od DzoniPivo
17 Okt 2020 09:32
Pozdrav,da li neko zna kako mogu nabaviti Brew Monk all in one sistem? S obzirom da moze da se nabavi samo u Hrvatskoj i Madjarskoj,da li neko ima kombinaciju ili nekoga ko donosi robu iz hr ili madjarske ?
#17942 od DzoniPivo
19 Okt 2020 18:07
Gledao sam ali nijedan nije all in one,video sam par lonaca od kojih mi je S 400 bio super ali nije all in one a meni za pocetak bas to treba
#17943 od civi
20 Okt 2020 08:28
Koliko ja znam nijedan od ovih sistema nije all in one jer uvek moraš vodu da greješ u nekom drugom sudu, jedina varijanta je HERMS ili RIMS ali koliko je meni poznato to jedino sam da praviš ili da ti neko napravi. Sve ostalo nije kompletno.
Ukoliko imaš neki predlog šta tačno treba da radi all in one napitši pa će ti neko ko ima ove sisteme pomoći
#17947 od DzoniPivo
22 Okt 2020 00:07
Planiram da pocnem da kuvam za nekih mesec dana,trenutno sam procitao Palmera,how to brew i prelistao u prethodnih 2-3 meseca mnogo domacih i stranih foruma i odgledao dosta klipova pa sam donekle upucen.. u sustini od svih iskusnijih brewera sam dobio savet da pocnem sa Brew Monkom all in one,pa reko da poslusam savet. Raspitacu se za RIMS i HERMS svakako,hvala na savetu
#17950 od Vlaxy
02 Nov 2020 19:22
Ja imam brew monk magnus,nije to loš sistem ali mešalici teško da cirkukarna pumpa moze da zameni,imam do sada nekih 150 kuvanja sa različitim sistemima,brew monk zadovoljava potpuno
#17951 od Vlaxy
02 Nov 2020 19:32
Ovi su skoro identični kao brew monk i ako je on all in one,onda su i oni.Pozdrav