e, ok, to su odgovori...sto se mene tice dovoljno za sad...ima vremena za ''stelovanje'' boje 

Srecu cine male stvari i veliko pivo!
djuro13 je napisao:Ne znam da li sam na pravom mjestu sa ovim komentarom - prije neko veče sam, nakon mnogo vremena, sjeo da u miru popijem Kabinetovu SuperNovu (flaša 0.33l). Iz nekog čudnog razloga, to kao da nije bilo isto pivo koje sam pio prilično često, prije par mjeseci.
Pivo je puno neke besmislene gorčine, koja kao da potiče od nekog drugog hmelja, bez onih lijepih voćnih nota (mango, dinja itd...). Takođe, od one lijepe jače teksture piva ("uljasta", kako su je krstili u opisu) takođe nije ostalo ništa.
Prije ove konzumacije nisam pio ništa drugo (nisam se već opteretio nekim ukusom koji bi mi maskirao ukus SuperNove), a bio sam baš raspoložen da se "prisjetim stare ljubavi" - što mi je SuperNova oduvijek bila.
Znam da je Kabinet ljetos imao ono veliko povlačenje svoji piva, ali sam mislio da se sve vratilo na staro.
Par puta sam imao utisak da mi točena SuperNova ima nekakav različit ukus od onoga na koji sam navikao (uvijek sam to pravdao točilicom, "burićem pri kraju" itd...)
Da li je još neko imao ovakav utisak, ili sam ja nešto promašio sa ovom degustacijom SuperNove?
Da li je još neko imao ovakav utisak, ili sam ja nešto promašio sa ovom degustacijom SuperNove?
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju