Čekaj, pivo se kuva? Gde mogu da se informišem?
#9044 od Beerokrata
27 Jan 2016 09:34
Ingredients
Amt Name Type # %/IBU
9.00 kg Pilsner (2 Row) Ger (3.9 EBC) Grain 1 91.8 %
0.30 kg Caramel/Crystal Malt - 60L (118.2 EBC) Grain 3 3.1 %
35.00 g Magnum [13.10 %] - Boil 60.0 min Hop 4 29.0 IBUs
50.00 g Cascade [6.90 %] - Boil 5.0 min Hop 6 4.3 IBUs
65.00 g Cascade [6.90 %] - Boil 0.0 min Hop 7 0.0 IBUs
0.50 kg Barley, Flaked (3.3 EBC) Grain 2 5.1 %
30.00 g Cascade [5.50 %] - Boil 10.0 min Hop 5 3.8 IBUs
Done
#9158 od Beerokrata
01 Feb 2016 09:18
U subotu skuvano pivo po receptu. Početak oko 9.30 sve završeno ok 15.00. Tok kuvanja prošao odlično pogođeni su parametri iz recepta (og, zapremina, temperature ukomljavanja). Nakon svega, ostaje mi da se zahvalim svima na pomoći i da sačekam da kvasac odradi svoje.
#9167 od Beerokrata
01 Feb 2016 12:17
Malo manje od 40 l u fermentoru, ostavio sam malo vise u loncu jer mi je pukla jedna kesica sa hmeljom pa se stvorilo vise taloga.

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju