Malo žitarica, malo ekstrakta.
#8964 od evgenije
22 Jan 2016 20:14
Bazni u smislu osnovni.

Nije mi toliko bitna crvena boja, mada mi je već 7% crystala 40 L u receptu. Neću ga onda ni ubacivati.
#8967 od raix
22 Jan 2016 20:48
Sacuvaj ga za npr neko psenicno.
#9747 od evgenije
26 Feb 2016 14:37
Juče sam flaširao ovo pivo, posle mesec dana u fermentoru :geek:

Naravno, pre flaširanja sam popio jednu čašu i moram priznati da je za sad odlično.

Inače, suvo hmeljenje sam odradio bez vrećice, tj samo sam prosuo hmelj u pivo, pa mi se čini da je zbog toga mutnije.
#9749 od Sava
26 Feb 2016 22:04
Lose ti se cini, nece od hmelja da bude mutnije pivo.

U svakom slucaju, zar je bitno da li je mutno ako je ukus strava.....

Ostavi flase 2-3 nedelje na nekoj normalnoj temperaturi, a onda negde gde je hladnije i nema sta da se brines...

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost