Sinoć ste popili dobro ili možda loše pivo? Podelite to sa ostalima.
#12820 od Stole
25 Okt 2016 10:49
Slika

Šta je to život?
Mi ga definišemo kao put na kome svako od nas ima jedan san koji može da ostvari samo ako ima dovoljno strasti. Mi sanjamo nepasterizovano, nefiltrirano zanatsko pivo, vrhunskog kvaliteta i nestvarnog ukusa. Imamo strast da taj san ostvarimo.
Dobro došli u Pivaru Tron.

ŽIVOT
Ponosni smo na činjenicu da smo jedni od pionira u zanatskom pivarstvu i jedna od najinovativnijih pivara u regionu. Strast nas tera da posebnu pažnju pridajemo eksperimentisanju sa novim ukusima kako bi smo svakoga dana pomerali granice u zanatskom pivarstvu. Potpuna posvećenost, upornost i beskompromisan kvalitet sirovina su, pored strasti, neophodni za stvaranje vrhunskog piva.

STRAST
Naša piva su napravljena od isključivo 4 sastojka: hmelja, slada, vode i kvasca. Sam proces kuvanja je simbioza tradicionalnog načina spravljanja piva i najnovijih, svetski priznatih metoda. Dok se dragoceni sastojci dodaju ručno, ceo process proizvodnje je centralizovan i smešten na PLC monitor radi lakšeg upravljanja. Nakon mlevenja slada, ukomljavanja i kuvanja, sladovini se dodaje kvasac. Pivo nastaje tek kada kvasac pojede svu “hranu” iz sladovine. Taj proces se naziva fermentacija. Nakon fermentacije pivo odležava još 4 nedelje nakon čega je spremno za konzumiranje.

SAN
U samoj srži zanatskog pivarstva, pored strasti, se nalazi nešto kosmopolitsko, neki osećaj zajedništva koji je prisutan kada u ruci držite času zanatskog piva, ma gde se nalazili. Tako su naša piva savršen spoj nemačkog slada, francuskog kvasca i hmeljeva iz celog sveta, a svaki od ovih sastojaka daje svoj poseban pečat našim pivima. Probajte Tron piva i svakim gutljajem otkrijte nešto novo o svetskoj istoriji, kulturi i geografiji.

Pale Ale
Slika
Alkohol: 4.6%
Hmeljevi: SAD, Velika Britanija, Nemačka.
Ukus / Aroma: biskvit, pomorandža, breskva.
Pale Ale, stil nastao u Engleskoj krajem 17-og veka, danas je najrasprostranjeniji stil u zanatskom pivarstvu i prvi izbor ljubitelja piva širom sveta.
TRON Pale Ale će vas osvojiti već pri prvom susretu i bićete sigurni da ste našli prijatelja do kraja života.

Imperial Stout
Slika
Alkohol: 6%
Hmeljevi: Velika Britanija, Nemačka.
Ukus / Aroma: tamna čokolada, dim, kafa.
Imperial Stout je nastao u ranom 18-om veku kao tamnija i po alkoholu, jača varijanta Portera. Ovaj stil piva je posebno stvoren kako bi mogao da nepokvaren stigne do trpeze ruskog Imperatora Petra Velikog.
TRON Imperial Stout sa jakom aromom, punim telom, karakterističnom tamnom bojom i gustom postojanom penom je pravi izbor za istinske ljubitelje piva.

Skiper
Slika
Alkohol: 6.3%
Hmeljevi: Argentina, SAD, Nemačka.
Ukus / Aroma: tropsko voće, mango, zova, grejp.
Opšte poznatu priču o nastanku India Pale Ale stila piva na britanskim trgovačkim brodovima koji su plovili ka Indiji u potrazi za začinima, upotpunili smo autohtonom sortom hmelja iz Latinske Amerike. Tako je nastao SKIPER.
SKIPER ima resku gorčinu karakterističnu za IPA koja je u savršenoj harmoniji sa aromama tropskog voća.

Preuzeto sa zvaničnog sajta.
#12827 od Mali Bane
25 Okt 2016 19:58
Stoutu ne mogu da oprostim ime. U tom pivu nema nicega sto je "Imperial".
Imaju i Matador, taze izbacen, red IPA. Simpaticno pivo, bas izbalansirano, ja bih malo jos naglasio hmelj ali OK je i ovako.
Skipper gotivim.
#12886 od BlackyBandit
28 Okt 2016 17:42
Promenili su ime stout-u, nije više "Imperial" sada je "AllOnBlack". :D Skontali su.
#12892 od dr Sarajlić
29 Okt 2016 16:50
Na zadnjem Festivalu zanatskog piva u NS prvi put sam probao Skiper.I oduševilo me pivo.Jako dobar balans gorčine i slatkoće koje vuku aromu na grejp i zovu.Naročito mi se dopalo što na flajeru Tron pivare piše da odlično ide uz jagnjetinu.Uz takvu kombinaciju i preporuku nema greške.Po meni bolje i od Hoptopoda. a vrlo slično mom omiljenom Red Ale pivare Oldbridž i z Mostara.

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost