Pio sam Tronov Pale Ale, ono hmelja nije videlo. Ne znam, porter sam jednom pio, i ako se sećam, nije me nešto oduševio.
Netreba zaboraviti da je Kabinet krenuo pre manje od 2 godine, kao prva prava Mikropovara !
Pa jeste, ali niko im ne zamera to, čak smo im i jako zahvalni zbog toga. Ono što im zameramo je što za dve godine uopšte nisu napredovali, čak imam utisak da im je većina etiketa slabija nego u startu. Izborili se za svoj deo tržišta i sada se ne cimaju koliko su se cimali. Smatram da Beogradu i Srbiji generalno fali još 3/4 pravih kraft pivara koje bi dovele do povećanja konkurencije, a samim tim i do povećanja kvaliteta.
A pazi, ti zaboravljaš da je Zmajska nastala posle Kabineta, i da je već u prvoj godini bila po Ratebeer-u svrstana u 10 najboljih novih pivara na svetu i da imaju konstantan kvalitet i fantastična piva. Primer iz komšiluka. Idu lagano, sada će da izbace IPA pivo, pa tako, znaju šta rade.
Ali ako se svede prica na Kabinet i Kas, pre cu da motam 10 razlicitih (kao) ukusa u krug, nego KASov jedan te isti... A u moru izbora, zivot je prekratak da se pije lose pivo
Slažem se sa ovim, mada kažem, smatram da će Kaš mnogo brže napredovati tehnološki, i da će postati kvalitetniji i ozbiljniji igrač od Kabineta.