Stole je napisao:
Ovo mi potkrepljuje teoriju da je i Samo Pivo, pored vec Majstora za Pivo i Kabineta, deo iste maticne firme.
Da si bio na prvom skupu majstora u februaru ne bi teoretisao do danas.

Stole je napisao:
Ovo mi potkrepljuje teoriju da je i Samo Pivo, pored vec Majstora za Pivo i Kabineta, deo iste maticne firme.
raix je napisao:Stole je napisao:
Stole je napisao:raix je napisao:Stole je napisao:
Za Majstora i Kabinet nije bilo sumnje od pocetka. Sam bog zna iz kog razloga oni to i dalje "kriju". Bukvalno je postala javna tajna.
Samo Pivo mi je tu bilo sumnjivo
Mali Bane je napisao:Tu ce se otvoriti Kabinetov Pub, okacise na Faceu.
"Rusi osvajaju , od danas je Kabinetova cela selekcija, tocenje i flasice i u Kabinet pubu u Milutina Bojica 2A"
Stole je napisao:Vidi coveka, sad kao nema pojmaNema razloga bre, svi smo mi deo modernog evropejskog drustva.
Nego da se vratimo na temu.
Za vikend sam u Pivopiji probao Kabinetov
Wit
Svetlo zlatne boje sa malom penom koja se pristojno odrzala. Ne znam sta bih rekao za ovo pivo, miris odaje po meni gomilu hmeljnih cvetnih aroma koje ne bi trebale da budu prisutne u ovom pivu. Ja nisam neki poznavalac psenicnih piva ali koliko sam upoznat witbier bi trebalo da bude lagano, osvezavajuce pivo za vrele dane. Ovo pivo je bilo prepuno sa raznim ukusima. Korijander, citrusi, anis, biberne note (pretpostavljam od kvasca) ali skoro ni malo psenicnog ukusa. Ostavlja gorki aftertaste koji opet nisam ocekivao u ovom pivu.
Sta znam, nesto mi se u ovom pivu ne cini kako treba. Kao da su se trudili da potrefe pravu kolicinu zacina ali u silnoj zelji preterali sa istim. Definitivno ima vise hmelja nego sto bi trebalo. Klasicne note belgijskih kvasaca su prisutne, sto je verovatno i jedan od razloga sto meni nije toliko leglo, ne slazem se nesto sa belgijancima. Pivo je bilo prijatno ali krajnji utisak mi je: "OK probao sam interesantno pivo i sad mogu da se vratim necemu u cemu cu stvarno uzivati."
Ovu recenziju sam se bas trudio da napisem iz perspektive BJCP pravilnika za stil (da ne ponovim gresku sa Baltika Porterom) ali zaista nisam ovo pivo mogao da svrstam u ono sto pise za Wit. Previse razlicitih ukusa koji izvrse juris na nos i nepca ostavljajuci utisak piva koje bi bilo odlicno, samo da se umereno radilo sa zacinima. Pravi primer za izreku "less is more". Stvarno ne mogu da zamislim da ovaj Wit pijem na plazi po vrelom suncu.
Za Majstora i Kabinet nije bilo sumnje od pocetka. Sam bog zna iz kog razloga oni to i dalje "kriju". Bukvalno je postala javna tajna.
Samo Pivo mi je tu bilo sumnjivo
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost