Sinoć ste popili dobro ili možda loše pivo? Podelite to sa ostalima.
#1639 od Stole
05 Sep 2014 21:06
Bole je napisao: svakih 7 dana različit ukus, kao da kubure sa odležavanjem i sazrevanjem.


Bas ovo je moje misljenje za Kabinet (da neko ne pomisli da sam pogresio temu, nisam). Je li moguce da su svi toliko nestrpljivi?
#10120 od BlackyBandit
15 Mar 2016 02:30
Probao sa kolegom, posle ispita iz i neprespavane noći. U jednom pub-u u centru Novog Sada služe crveno točeno. Miris sladunjav, prijatan i aromatičan. Pene nije bilo nešto, moguće da je do konobarice koja nije odmah donela kada je točila. Boja, na ćilibar, nije baš kao crvena piva koja sam imao prilike da probam. Malo svetlije pivo, i bistro. Ukus intenzivan, sladunjav (više kao med, nego kao voće) aromatičan, slabije gorčine. Reskost dobra. Mislim da je malo jače, imao sam takav utisak u ustima nakon gutljaja, mada nas je malo uhvatilo već na po čaše. Iskreno, bilo bi mnogo bolje pivo kada bi se gorčina izbalansirala sa slatkoćom.
#10123 od Dzionik
15 Mar 2016 09:10
Ne znam šta mu rade ali nema goreg mamurluka od tog crnog....nisam verovao ženi kad mi se žalila da se loše oseća posle samo jednog, pa sam popio tri četri:-) sutradan sam bio kao gov... A iskreno ni ukus mi se nije baš svideo, nekako nije definisan nit smrdi nit miriše.
#10127 od SVR
15 Mar 2016 11:07
@Dzionik & taraba vas nije sramota da kukate? :D
Da ste rekli samo da ste se napili od Krugher & Brent (ekstra special stout? podrazumeva da ste popili vise od dve flase) ja bi vam se divio , jer bi ispali muskarcine a ne ko ja p..ticicca, srkno dva puta i prosuo extra special stout jer dismr ko biodizel. (posle sam BIPom ispiro usta, BIP mi bio ko rajski nektar)
Ovako bas ste propali u mojim ocima nacisto :lol: , 'em ste popili to, plus ste sutra patili. :mrgreen: :mrgreen:
#10128 od taraba
15 Mar 2016 14:11
@Rade: To je davnih dana kad sam bio u kondiciji i izlazio u Kuglaš.
Tad sam pio samo da piše pivo na njemu :D

Videh pivo interesantnog naziva, reko nešto dobro, daj da probam. I popijem jedno. Mislim da je crveno bilo.
Mislim da sam vozio pijane budale pa sam popio samo jedno pivo, ali sam sutra bio 10x gore nego da sam popio gajbu čega god.

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju