Koliko vidim ljudi su prilicno zadovoljni aplikacijom. Sto se mene tice pogledaj komentare i mozda ako nadjes neke informacije o istom na internetu.
Ja je licno nisam koristio ali planiram da nabavim neku aplikaciju na laptopu.
Isplati se platiti ako si ozbiljan sa kuvanjem i ako ces je koristi cesto. U ostalom, ako si samo hobista i nije neophodna.
dobar im prevod dole...za pripremu meduza...hm, zvuci interesantno 
Ja imam tu verziju na mobilnom od nedavno, ali nemam za sad sta pametno da kazem o njoj. Videcu vremenom koliko je korisno

Ja imam tu verziju na mobilnom od nedavno, ali nemam za sad sta pametno da kazem o njoj. Videcu vremenom koliko je korisno
mora bas verzija 3.0 ? nesto nikad nisam pravio recept na app, ali dobra je za brewday, prebacis recept i ne moras da se mlatis da stampas ili pises recept .... javi se ako hoces 2.0
Поздрав колеге!
Предлажем коришћење Brewtarget (http://www.brewtarget.org/) апликације на рачунарима, јер је слободна и бесплатна, а сасвим добро одрађује посао и константно се унапређује. Ми је користимо за сва наша пива и заиста смо задовољни. За мобилне телефоне још увек не постоји, али ко зна...
Поред тога, сама философија слободе и дељења, која је иза ове апликације је и у духу кућног пиварства, где сви делимо знање и савете (па и опрему и сировине), несебично и бесплатно.
Предлажем коришћење Brewtarget (http://www.brewtarget.org/) апликације на рачунарима, јер је слободна и бесплатна, а сасвим добро одрађује посао и константно се унапређује. Ми је користимо за сва наша пива и заиста смо задовољни. За мобилне телефоне још увек не постоји, али ко зна...
Поред тога, сама философија слободе и дељења, која је иза ове апликације је и у духу кућног пиварства, где сви делимо знање и савете (па и опрему и сировине), несебично и бесплатно.

....ali VI u temi bs mobile 3.0 preporucujete brewtarget ??? za pc??? tema aplikacije za mobilne telefone.
У праву сте.
Извињавам се. Ако треба нека админ обрише пост.
Поздрав.
Извињавам се. Ако треба нека админ обрише пост.
Поздрав.