Sve o pivskim softverima, kalkulatorima i ostalim stvarima koje nam olakšavaju život.
#17179 od Beerko
09 Okt 2018 23:50

Slika

Da li je neko koristio ovu verziju. Da li moze da se meri sa desktop verzijom, isplati li se platiti?
#17180 od PivskaEdukacija
09 Okt 2018 23:55
Koliko vidim ljudi su prilicno zadovoljni aplikacijom. Sto se mene tice pogledaj komentare i mozda ako nadjes neke informacije o istom na internetu.
Ja je licno nisam koristio ali planiram da nabavim neku aplikaciju na laptopu.
Isplati se platiti ako si ozbiljan sa kuvanjem i ako ces je koristi cesto. U ostalom, ako si samo hobista i nije neophodna.
#17205 od vladaq7
15 Okt 2018 06:57
dobar im prevod dole...za pripremu meduza...hm, zvuci interesantno :)
Ja imam tu verziju na mobilnom od nedavno, ali nemam za sad sta pametno da kazem o njoj. Videcu vremenom koliko je korisno
#17208 od SVR
15 Okt 2018 09:04
mora bas verzija 3.0 ? nesto nikad nisam pravio recept na app, ali dobra je za brewday, prebacis recept i ne moras da se mlatis da stampas ili pises recept .... javi se ako hoces 2.0
#17209 od Buco
15 Okt 2018 10:01
Поздрав колеге!

Предлажем коришћење Brewtarget (http://www.brewtarget.org/) апликације на рачунарима, јер је слободна и бесплатна, а сасвим добро одрађује посао и константно се унапређује. Ми је користимо за сва наша пива и заиста смо задовољни. За мобилне телефоне још увек не постоји, али ко зна...

Поред тога, сама философија слободе и дељења, која је иза ове апликације је и у духу кућног пиварства, где сви делимо знање и савете (па и опрему и сировине), несебично и бесплатно. :)
#17215 od SVR
15 Okt 2018 12:16
....ali VI u temi bs mobile 3.0 preporucujete brewtarget ??? za pc??? tema aplikacije za mobilne telefone.
#17216 od Buco
15 Okt 2018 16:06
У праву сте.
Извињавам се. Ако треба нека админ обрише пост.

Поздрав.