A kad slad završi svoje, tu je hmelj za gorčinu i arome.
#15088 od Shone
19 Maj 2017 12:56
Ostaje da se popuni obrazac, ko šta naručuje i koliko? Da, neko ko je blizu, primi uplatu, a zatim ode po hmelj. Potom da pakete pošalje, kurirskom službom, npr. za Beograd na jednu adresu, kako bi se smanjili troškovi dostave.
#15512 od MudZ
12 Jul 2017 12:54
pre 2 godine smo drugar i ja skoknuli negde u novembru da vidimo jel imaju hmelja, imalu su od tog leta chinook . mislim da smo platili 10e pola kile, bili smo poprilično zadovoljni iako smo onda tek tek počinjali s kuvanjem... prošle godine smo bili krajem septembra sa namerom da kupimo sve i svašta ali su nam rekli na ulazu da su sve rasprodali već... jbg. pokušaćemo ove godine da navatamo odma posle berbe već.
#15517 od vartop
12 Jul 2017 22:31
Kada krene berba probaću i sa svežim hmeljem da skuvam jednu turu.
Posle koliko dana maksimalno može da se koristi svež hmelj ?
Negde sam pročitao da se mora potrošiti za max. 3-4 dana.
Ima li neko iskustva u tome?
P.S. Ove godine planiraju da peletiraju i vakumski pakuju.
#15931 od velja
05 Okt 2017 10:34
Sta je sa tim hmeljevima iz Backog Petrovca? Da li cemo mi hobisti imati nacina da kupimo nesto od tih hmeljeva? Vidim da je dosta ljudi bilo na toj organizovanoj poseti pa me interesuje da li se govorilo o ovim stvarima.

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost